Gehavend Real Madrid krijgt goed nieuws met oog op Clásico

Reacties

Real Madrid heeft veel kopzorgen. De ziekenboeg van De Koninklijke barst uit zijn voegen en vooral achterin is het behelpen. Trainer Carlo Ancelotti kreeg echter goed nieuws over de blessure van Thibaut Courtois, die zich kan richten op El Clásico.

Gehavend Real Madrid krijgt goed nieuws met oog op Clásico
Real Madrid
Real Madrid
Za 26 okt.
21:00
Barcelona
Barcelona

De absentie van Courtois laat zich voelen in Santiago Bernabéu. Niet per se omdat er niet direct een alternatief is, want Andriy Lunin liet vorig jaar blijken een waardige vervanger te zijn. De Oekraïner is echter ook niet fit op het moment. En hij niet alleen.

David Alaba is niet inzetbaar, Éder Militão eveneens niet en dan viel tot overmaat van ramp ook Daní Carvajal met een zware blessure weg. De routinier werd in het thuisduel met Villarreal getroffen door zwaar knieletsel. Courtois lijkt echter op de weg terug.

Volgens Marca richt de Belg zich op een rentree tijdens El Clásico. Sinds 29 september ontbreekt de doelman, maar op 26 oktober kan hij hoogstwaarschijnlijk onder de lat staan als Barcelona op bezoek komt. Dat is eerder dan verwacht, maar Ancelotti komt het niet slecht uit.

Bekijk hier al onze video's
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.