Gemengde gevoelens Cillessen ondanks heldenrol bij rentree in La Liga

Reacties

Jasper Cillessen heeft zich bij zijn debuut voor Las Palmas direct onderscheiden. De van NEC overgekomen doelman maakte indruk op de Spaanse media met een cruciale redding in de slotfase van het competitieduel met Sevilla (2-2).

Gemengde gevoelens Cillessen ondanks heldenrol bij rentree in La Liga
© Las Palmas
Las Palmas
Las Palmas
2 - 2
Sevilla
Sevilla

Cillessen maakte vrijdagavond zijn rentree in La Liga, nadat hij Valencia twee jaar geleden had verlaten voor zijn jeugdliefde NEC. Bij zijn terugkeer op de Spaanse velden toonde de 35-jarige ex-doelman van Barcelona dat hij het keepen nog niet is verleerd, al maakte hij volgens AS in de eerste helft een onzekere indruk aan de bal en kreeg hij een ongelukkig eigen doelpunt van Alex Suárez om de oren.

Aan de tweede goal van Sevilla van Juanlu kon Cillessen volgens Spaanse media weinig doen. Nadat Sandro vervolgens voor de 2-2 had getekend, bezorgde de 65-voudig international zijn ploeg een punt door in de slotfase een zeker lijkend doelpunt van Dibril Sow af te houden. Zo werd Cillessen de held van de avond, aldus Mundo Deportivo. Marca beloont hem als enige met een beoordeling van drie sterren.

Ondanks zijn heldenrol hield Cillessen gemengde gevoelens over aan zijn debuut voor Las Palmas, vertelde hij na afloop bij DAZN. 'We begonnen niet goed aan de wedstrijd en hadden pech bij de eerste tegengoal, zei de Groesbeker, die ook inging op zijn dubbele save van dichtbij bij de grote kans voor Sow. 'Ik wachtte af en reageerde, zoals we op de training altijd doen. De credits gaan naar de keeperstrainer.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Las Palmas
Meer over Las Palmas
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.