Geweldige start van Go Ahead Eagles: Tengstedt breekt de ban in Bergen

Go Ahead Eagles heeft een bliksemstart achter de rug op bezoek bij SK Brann. Søren Tengstedt zette de bezoekers uit Deventer donderdag binnen twee minuten op voorsprong (0-1).

© Ziggo Sport
SK Brann
SK Brann
2 - 1
Go Ahead Eagles

Go Ahead en Brann kwamen vorige week in De Adelaarshorst niet tot scoren, maar de return ontbrandde binnen de kortste keren. Dat was te danken aan Tengstedt, die na ruim een minuut de score opende. De Deen kreeg de bal in de loop mee van Jakob Breum, kreeg tijd om uit te halen en schoot via de binnenkant van de paal binnen (0-1).

De treffer van Tengstedt was het derde Europese doelpunt in de geschiedenis van Go Ahead Eagles en de eerste van de Deen in Deventer dienst. Dankzij de primeur van Tengstedt ligt Go Ahead op koers om door te stoten naar de derde voorronde van de Conference League.