'Giménez boezemt Atlético Madrid angst in'

Reacties

Normaal gesproken leren clubs veel uit de eerste wedstrijd en kunnen ze het geleerde toepassen op de returnwedstrijd. Maar voor Atlético Madrid wordt dat een stuk lastiger richting de tweede groepswedstrijd tegen Feyenoord, omdat Santiago Giménez niet meespeelde in het eerste duel. Spaanse media zagen de Mexicaanse spits uitblinken tegen Excelsior.

'Giménez boezemt Atlético Madrid angst in'
© Pro Shots
Excelsior
Excelsior
2 - 4
Feyenoord
Feyenoord

'Giménez boezemt Atlético Madrid angst in', staat er groot boven een artikel op de website van AS. De Madrileense sportkrant hield de wedstrijd van Feyenoord goed in de gaten, omdat komende dinsdag de belangrijke Champions League-ontmoeting in De Kuip op het programma staat.

Zo weten Spaanse media inmiddels dat Bart Nieuwkoop geblesseerd raakte en een twijfelgeval is voor de ontmoeting in Rotterdam-Zuid en dat Giménez een serieus gevaar is. 'Tegen Excelsior demonstreerde hij opnieuw zijn talent om op de juiste posities in het strafschopgebied te verschijnen. Hij liet zien wat voor een dreiging hij kan zijn voor Atlético Madrid. De mannen van Diego Simone kennen de Mexicaan niet, omdat hij in de eerste wedstrijd geschorst was. Dinsdag zal dat anders zijn.'

Ook werd kort ingegaan op de terugkeer van Yankuba Minteh, die tegen Excelsior direct een assist afleverde. 'Hij is een belangrijke speler voor trainer Arne Slot, die erg belangrijk kan zijn met zijn snelheid. Hij kan de rechterflank overrompelen als aanjager.'

In Groep E van de Champions League staat Feyenoord momenteel derde, op twee punten achterstand van Atlético Madrid. In de Spaanse hoofdstad gingen de Rotterdammers met 3-2 ten onder, terwijl er een goede wedstrijd werd gespeeld.

Feyenoord
Feyenoord
1 - 3
Atlético Madrid
Atlético Madrid
UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep E UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Atlético Madrid
6
4
2
0
17-6
+11
14
2
Lazio
6
3
1
2
7-7
0
10
3
Feyenoord
6
2
0
4
9-10
-1
6
4
Celtic
6
1
1
4
5-15
-10
4
* Actueel tot en met 30 aug. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.