Girona-trainer ergert zich tegen Feyenoord aan balletjes terug op de keeper

Volgens Girona-trainer Míchel Sánchez heeft zijn team zichzelf woensdag tekortgedaan in de Champions League-wedstrijd tegen Feyenoord. De tacticus baalde met name van een fase in de eerste helft.

Girona
Girona
2 - 3
Feyenoord
Feyenoord

'Tot de 1-1 ging het erg goed, maar daarna gingen we niet meer goed om met hun manier van drukzetten, nadat zij dat hadden aangepast', vertelde Míchel na afloop aan Spaanse media.

'We kwamen een mannetje tekort op het middenveld en toen we ons daarop hadden ingesteld, ging het weer lopen. Maar in die fase in de eerste helft speelden we de bal veel te vaak terug op de keeper. Ik houd niet van balletjes terug. Gazzaniga (de keeper, red.) had veel te veel balcontacten, dat irriteert me.'

Míchel zag dat Girona na de hervatting Feyenoord bij de kladden greep. 'We verdienden meer, maar dit hoort erbij. Ik geloof niet in pech, we moeten dit accepteren.'

Danjuma: 'Renden achter de feiten aan'
Arnaut Danjuma vertelde bij Ziggo Sport dat 'alle credits naar Feyenoord moeten gaan'. 'Maar wij speelden niet slecht. We hadden veel balbezit en kregen veel kansen. Zeker in de tweede helft, met ook een gemiste penalty. Maar het was steeds achter de feiten aan rennen.'

De ingevallen Danjuma verzorgde nog de assist op de 2-2 van Donny van de Beek, maar door een eigen goal van Ladislav Krejci ging Feyenoord alsnog met de drie punten aan de haal.