Giuliano Simeone ontroert iedereen bij Atlético, behalve zijn vader

Reacties

Met een assist op Antoine Griezmann droeg Giuliano Simeone zondagavond bij aan de overwinning van Atlético Madrid in de Madrileense derby tegen Leganés. Het zorgde bij zo'n beetje iedereen voor emoties, behalve bij Simeone senior, de trainer van Los Colchoneros.

Giuliano Simeone ontroert iedereen bij Atlético, behalve zijn vader
© Pro Shots
Atlético Madrid
Atlético Madrid
3 - 1
Leganés
Leganés

Simeone senior stuurde Simeone junior ruim een half uur voor tijd het veld in toen Leganés nog op 0-1 stond. Alexander Sørloth trok de stand gelijk, waarna Simeone Griezmann in staat stelde om tien minuten voor tijd voor 2-1 te zorgen. Het was voor het eerst dat Simeone direct betrokken was bij een doelpunt, en nog wel meer dan de Franse superster was de 21-jarige Argentijn het middelpunt van de feestvreugde.

Klik eerst op de tekst boven de video om het doelpunt te bekijken

Na afloop van de wedstrijd, die Atlético uiteindelijk met 3-1 won, was trainer Simeone niet van plan om zelf ook zijn gevoeligheden te tonen. 'Och, dat is zijn werk', bromde El Cholo op de persconferentie. 'Hij is nog groeiende, er is een hoop dat hij nog moet verbeteren, maar hij is hongerig. Als je die eigenschap hebt, kan zich dat uitbetalen.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer G. Simeone
Meer over G. Simeone
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.