Go Ahead Eagles voert één wijziging door voor uitduel met Brann

Reacties

De opstelling van Go Ahead Eagles voor het uitduel met SK Brann kent geen verrassingen. Paul Simonis heeft Calvin Twigt aangewezen als de vervanger van Enric Llansana, die door zijn rode kaart in het heenduel geschorst is.

Go Ahead Eagles voert één wijziging door voor uitduel met Brann
SK Brann
SK Brann
2 - 1
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

Llansana trok in De Adelaarhorst aan de noodrem en haalde de doorgebroken Ole Didrik Blomberg neer. Dat kost hem het duel in Bergen, waar een ticket voor de derde voorronde van de Conference League op het spel staat. Door het wegvallen van Llansana mag Twigt zich opmaken voor zijn basisdebuut. De nieuweling viel vorige week nog in en mag het dit keer vanaf de aftrap laten zien.

De rest van het elftal blijft ongewijzigd. Dat betekent dat Jeffrey de Lange onder de lat staat en dat Mats Deijl, Jamal Amofa, Joris Kramer en Dean James de defensie vormen. Op het middenveld staan naast Twigt ook Evert Linthorst en Søren Tengstedt, terwijl Bobby Adekanye, Victor Edvardsen en Jakob Breum voorin voor gevaar moeten zorgen. Tengstedt kan geen negentig minuten (of langer) spelen.

In tegenstelling tot de heenwedstrijd, die eindigde in een doelpuntloos gelijkspel, zijn Mathis Suray en Thibo Baeten er weer bij. Dat geldt ook voor Joris Kramer, die vorige week uitviel met een lichte blessure. Simonis gaf aan dat Suray maximaal een half uur kan spelen en Baeten eventueel langer.

Opstelling Go Ahead Eagles: De Lange; Deijl, Amofa, Kramer, James; Linthorst, Twigt, Tengstedt; Adekanye, Victor Edvardsen, Breum.

SK Brann - Go Ahead Eagles begint om 19.00 uur. Volg het duel via VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.