Goal van Feyenoord én FC Twente levert je €50 aan Free Bets op!

ADVERTORIAL - Na de slijtageslagen in Europa maken Feyenoord en FC Twente zich op voor de volgende zware wedstrijd. De twee clubs treffen elkaar in de Eredivisie. Met de welkomstactie van Unibet zijn bij deze wedstrijd Gratis Weddenschappen vrij te spelen.

Goal van Feyenoord én FC Twente levert je €50 aan Free Bets op!
Feyenoord
Feyenoord
Zo 6 okt.
14:30
FC Twente
FC Twente

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder en zit eenvoudig in elkaar. Met een eerste weddenschap van 10 euro kan voor 50 euro aan Gratis Weddenschappen worden vrijgespeeld. Bij de eerste weddenschap is geen minimale quotering vereist, oftewel: de speler is volledig vrij in hoe hij of zij de Gratis Weddenschappen wil vrijspelen.

Twijfel jij over de winstkansen van Feyenoord en Twente, maar zie je ze wel scoren? Dan is de weddenschap Beide teams scoren een mooie kans. De notering bij die weddenschap is 1.61. Zet jij daar 10 euro op in en Feyenoord en Twente scoren, dan krijg je naast je inzet ruim zes euro aan winst terug. Misschien nog wel belangrijker: de Gratis Weddenschappen zijn dan vrijgespeeld.

Het gaat bij de welkomstactie om vijf Free Bets ter waarde van 10 euro per stuk. Eén voor pre-match, één voor Live, één voor Bet Builder, één voor combinaties (drie selecties of meer) en één Free Bet is voor vrije keuze.

Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Sportsbook welkomstbonus.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Speel mee en claim je welkomstbonus!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Zowel Feyenoord als Twente heeft een pittige week achter de rug. De Rotterdammers trokken onder het mom van vrouwen en kinderen eerst een 2-3 overwinning over de streep bij Girona in de Champions League, terwijl de Tukkers meer dan overeind bleven tegen het Fenerbahçe van José Mourinho in de Europa League. Zondagmiddag staan Feyenoord en Twente tegenover elkaar in De Kuip. Scoren hebben beide ploegen in ieder geval wel in de benen, zo wijzen de laatste wedstrijden uit. Meespelen met de welkomstactie (24+) kan hier!

Golden Goal
Naast dat Unibet een welkomstactie heeft, is ook de Golden Goal voorspelgame weer van kracht. Hierbij moet je de eerste doelpuntenmaker én de minuut voorspellen om kans te maken op €5.000 euro. Stel dat geen enkele gebruiker met een goede voorspelling komt, dan wordt de bestaande pot doorgeschoven naar de week erop. Meespelen met de Golden Goal-actie kan hier.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's