Godts weet waarom Nijhuis geen rood gaf aan Bochniewicz

Reacties

Mika Godts is blij dat Ajax drie punten gepakt heeft tegen SC Heerenveen (1-0). Over de overtreding van Pawel Bochniewicz was de Belg uitgesproken.

Godts weet waarom Nijhuis geen rood gaf aan Bochniewicz
© Pro Shots
Ajax
Ajax
1 - 0
sc Heerenveen
sc Heerenveen

Bochniewicz haalde Godts neer en kreeg de rode kaart van scheidsrechter Bas Nijhuis. Daarna werd het geel. 'Het was een rode kaart, denk ik. Ik raakte de bal, maar hij gaf, denk ik, geel omdat de bal naar buiten ging en niet naar binnen. Als ik hem naar binnen had meegenomen, dan was het rood geweest', zei Godts na afloop bij ESPN.

Poll Verdiende Bochniewicz een rode kaart?
  • Ja
  • Nee

Ajax won met minimale cijfers van Heerenveen. 'Dit moet ons vertrouwen geven, maar donderdag staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma', doelde hij op de return tegen Panathinaikos. 'We hebben veel wedstrijden en kunnen ons iedere week blijven bewijzen. Als het nu goed gaat, moet het volgende week ook goed gaan.'

Dat het beter moet bij Ajax is duidelijk, maar Godts ziet de stijgende lijn. 'Vandaag is gebleken dat iedereen het verschil kan maken. Iedereen is mee in het verhaal.'

De Eredivisie-start van Ajax

Ajax is de Eredivisie begonnen met een zuinige zege op SC Heerenveen. Op VI PRO lees je alles over de ontwikkelingen in Amsterdam.

De Italiaanse methode van Francesco Farioli.
Pieter Zwart analyseerde Ajax tijdens het duel met Panathinaikos.
De tactiek die Francesco Farioli probeert in te slijpen.
Prominenten verwachten herstel bij Ajax.

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.