Golden Goal: voorspel Feyenoord - Utrecht en maak kans op €5.000!

ADVERTORIAL - Nu de interlandbreak achter de rug is, hervat Feyenoord zondagmiddag de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Wat verwacht jij van het duel in De Kuip? Een goede voorspelling kan bij Unibet veel opleveren!

Golden Goal: voorspel Feyenoord - Utrecht en maak kans op €5.000!
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
4 - 2
FC Utrecht
FC Utrecht

Feyenoord tegen Utrecht is aangewezen als de wedstrijd van de week voor het Golden Goal-spel van Unibet, het spel dat beschikbaar is voor spelers van 24 jaar of ouder. Wat houdt dat spel in? Spelers worden uitgedaagd om te voorspellen in welke minuut de score geopend wordt en wie de maker is van dat eerste doelpunt. Er lonkt een prijzenpot van liefst vijfduizend euro.

Tot de start van de wedstrijd kan een voorspelling worden gedaan en per speler geldt een maximum van één voorspelling. Deelname is gratis. Je mag jezelf een winnaar noemen als je de juiste doelpuntenmaker én de juiste minuut hebt voorspeld. Slechts een van de twee goed voorspellen is dus niet voldoende voor winst.

Als er meer dan één winnaar is, wordt de prijzenpot van vijfduizend euro verdeeld over de deelnemers die de juiste voorspelling hebben gedaan. Heb je beide vragen precies goed beantwoord, dan wordt het geld binnen zeven dagen op je account overgemaakt. Goed om te weten: als het eerste doelpunt een eigen doelpunt is, telt de tweede goal van de wedstrijd voor deze promotie van Unibet.

Heb jij een idee hoe Feyenoord - FC Utrecht gaat verlopen en ben jij 24 jaar of ouder? Meespelen met de Golden Goal-actie kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's