Goudhaantje Durán scoort wéér als invaller bij Villa: 'Enorme potentie'

Reacties

Jhon Durán was woensdag opnieuw belangrijk voor Aston Villa als invaller. De Colombiaan maakte het enige doelpunt in de Champions League tegen Bayern München. Zijn manager Unai Emery is laaiend enthousiast.

Goudhaantje Durán scoort wéér als invaller bij Villa: 'Enorme potentie'
© Pro Shots
Aston Villa
Aston Villa
1 - 0
Bayern München
Bayern München

Durán verving Ollie Watkins in de zeventigste minuut en negen minuten later was het al raak voor de twintigjarige spits. Duran zag Manuel Neuer na een diepe bal voor zijn doel staan en schoot met links fantastisch raak.

Klik op de tekst van de tweet om de beelden te bekijken

Durán en Watkins
Het was dus alweer de vijfde goal van dit seizoen als invaller voor Durán, maar vaak maakt de jonge aanvaller ook de winnende. Eerder deed hij dat al in de Premier League tegen West Ham United en Everton.

Emery was tijdens de persconferentie na afloop van het duel met Bayern dolenthousiast over de aanvaller die hij op dit moment vooral vanaf de bank gebruikt. 'Hij kwam twee jaar geleden pas naar de club. Durán is nog jong, maar zijn potentieel is enorm. Soms is hij wel ongeduldig en dan moet ik hem uitleggen waarom hij niet speelt.'

De Spaanse manager heeft met Watkins een topspits tot zijn beschikking en dat bezorgt hem vaak hoofdbrekens. 'Het is voor mij een uitdaging om beide spitsen te managen. Soms kunnen ze samen spelen, maar soms is het beter om met Watkins te beginnen en Durán in de laatste twintig minuten te gebruiken', sloot hij af.

Lees een uitgebreide analyse van Jhon Durán op VI PRO:

UEFA Champions League

Stand UEFA Champions League 2024/2025

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
4
Bayer Leverkusen
2
2
0
0
5-0
+5
6
5
Liverpool
2
2
0
0
5-1
+4
6
6
Aston Villa
2
2
0
0
4-0
+4
6
7
Juventus
2
2
0
0
6-3
+3
6
8
Manchester City
2
1
1
0
4-0
+4
4
* Actueel tot en met 3 okt. 2024

Alles over de Champions League

We bundelen het laatste Champions League-nieuws op onze Champions League -pagina. Van PSV, tot Feyenoord en de topfavorieten, alles komt voorbij. Alle wedstrijden zijn ook hier te vinden.
Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer J. Durán
Meer over J. Durán
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.