Gravenberch: 'Mensen zijn verbaasd, maar dit deed ik bij Ajax ook al'

Reacties

Ryan Gravenberch is blij dat het goed gaat bij Liverpool. De middenvelder is onder Arne Slot opgebloeid, nadat hij bij Bayern München geen basisplaats af wist te dwingen.

Gravenberch: 'Mensen zijn verbaasd, maar dit deed ik bij Ajax ook al'

Gravenberch verliet Ajax voor een kleine twintig miljoen euro voor Bayern, waar hij geen onuitwisbare indruk achter wist te laten. Bij Liverpool gaat het hem beduidend beter af, omdat hij onder Slot in de basis staat. 'Het gaat wel goed, ik zit in een goede flow. Dit seizoen maak ik veel meer minuten en krijg ik het vertrouwen wat een klein beetje weg was. Dat betaalt zich uit', zei Gravenberch in gesprek met Ajax TV.

'Vorig seizoen speelde ik wat minder en dan leer je ook andere dingen van het voetbal. Bij Ajax speelde ik alles, maar ging ik vroeg naar het buitenland. Dan komt het ook op het mentale gedeelte aan als je niet speelt. Nee, ik denk niet dat ik te vroeg ben weggegaan. Ik heb geen spijt van die keuze.'

'Je moet dicht bij jezelf blijven. Ik doe de dingen die ik ook bij Ajax heb gedaan. Dan zijn mensen verbaasd, maar ik heb dit altijd al gedaan. De grootste les is dat ik mezelf moet blijven', besloot Gravenberch.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.