Griekenland en Engeland in shock door onverwachts overlijden Baldock (31)

Reacties

George Baldock is op 31-jarige leeftijd overleden. Dit is bevestigd door werkgever Panathinaikos na berichtgeving in Griekse media. De dood van de verdediger, die eerder dit seizoen nog tegen Ajax speelde, wordt onderzocht door de Griekse autoriteiten.

Griekenland en Engeland in shock door onverwachts overlijden Baldock (31)
© Pro Shots

Baldock werd in Engeland geboren en speelde voor Sheffield United 83 wedstrijden in de Premier League. De centrumverdediger had ook de Griekse nationaliteit en kwam sinds twee jaar uit voor de nationale ploeg. Baldock speelde twaalf interlands voor de Grieken.

Sinds dit seizoen was Baldock ook actief in Griekenland. Panathinaikos nam de Engelsman transfervrij over van Sheffield United. In de derde voorronde van de Europa League stond Baldock met zijn club tegenover Ajax, de Engelsman speelde in het tweeluik alleen in de thuiswedstrijd tegen de Amsterdammers, als invaller.

Baldock was voor deze interlandperiode niet opgeroepen voor de Griekse ploeg. Zijn landgenoten die wel werden geselecteerd verblijven momenteel in Londen, donderdag staat de interland tegen Engeland op het programma. Het is nog niet bekend of deze interland doorgaat.

Engeland
Engeland
20:45
Griekenland
Griekenland
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.