Groots gebaar Kane: Spurs-icoon weigert trofee aan te nemen voor oude fans

Reacties

Harry Kane heeft zaterdag een goede beurt gemaakt bij de fans van Tottenham Hotspur. Het clubicoon won met Bayern München van zijn voetballiefde, maar weigerde dat te vieren. Uit respect maakte hij een prachtig gebaar.

Groots gebaar Kane: Spurs-icoon weigert trofee aan te nemen voor oude fans
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
2 - 3
Bayern München
Bayern München

Der Rekordmeister won in Londen de Visit Malta Cup. De voorbereidingszege kwam tot stand na een 2-3 zege. Kane scoorde niet, maar toch ging het na afloop vooral over de Engelsman. De spits kwam in de tweede helft in de ploeg van trainer Vincent Kompany en kreeg een warm welkom.

Kane sloot het duel als aanvoerder af. Daardoor mocht hij de bokaal in de lucht tillen, maar dat wilde Kane niet. De aanvaller, met 435 officiële wedstrijden voor Spurs op de teller, deed zijn aanvoerdersband af, zodat hij niet voor zijn oude fans hoefde te juichen.

De gewisselde Joshua Kimmich schoot Kane te hulp. De Duitser nam de taak van de spits over en pakte de trofee aan. Een prachtig gebaar van Kane, dat door de Londenaren zeer gewaardeerd werd.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.