Grote frustratie bij Man Utd door tegengoal tijdens behandeling De Ligt

Manchester United is vlak voor rust op achterstand gekomen in de thuiswedstrijd tegen Brentford. Matthijs de Ligt stond vanwege een hoofdwond buiten de lijnen toen de bezoekers uit Londen toesloegen uit een corner.

Manchester United
2 - 1
Brentford
Brentford

De Ligt had die wond eerder in de wedstrijd opgelopen en was al behandeld. Er was vlak voor rust echter weer bloed zichtbaar, waardoor de Oranje-international door de scheidsrechter naar van het veld werd gestuurd voor een nieuwe behandeling. De Ligt stond aan de zijde van de bezorger toe te kijken toen het misging voor de ploeg van Erik ten Hag.

Mikkel Damsgaard nam de corner en deed dat perfect. Uit de hoekschop kopte Ethan Pinnock de 0-1 binnen. Ten Hag reageerde met misbaar. Hij was niet de enige aan United-zijde die zijn frustratie richting de arbitrage uitte. Zowel Ten Hag als Ruud van Nistelrooij kreeg geel.