Guardiola heeft rechterhand terug in staf bij City

Reacties

Pep Guardiola heeft assistent-trainer Juanma Lillo weer terug in zijn staf. De 57-jarige Spanjaard keert na een uitstapje naar Al-Sadd in Qatar terug in het Etihad Stadium.

Guardiola heeft rechterhand terug in staf bij City
© Pro Shots

Lillo was eerder al twee jaar de rechterhand van Guardiola bij City. In die periode werden The Citizens twee keer kampioen van Engeland, werd er een League Cup gewonnen en in 2021 werd de finale van de Champions League bereikt. Daarin verloor City met 0-1 van Chelsea door een goal van Kai Havertz.

'Juanma ziet dingen die niemand anders in het spel ziet. Hij begrijpt voetbal op een ongelooflijk niveau, dus hij is de perfecte persoon voor mij om mee samen te werken', zegt Guardiola op de clubsite over de terugkeer van Lillo. 'Hij is een vriend, een collega en een inspiratie. Ik ben zo ontzettend blij dat hij terug is bij Manchester City.'

Voor de terugkeer van de Spanjaard in de staf was ruimte, omdat Enzo Maresca eerder al vertrok uit het Etihad Stadium. De Italiaan staat inmiddels op eigen benen bij het naar de Championship gedegradeerde Leicester City.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.