Hancko heeft begrip voor Feyenoord: 'Snap dat ze het maximale willen hebben'

Reacties

Dávid Hancko heeft na zondagavond de medailleset in Nederland compleet: de Feyenoorder voegde de Johan Cruijff Schaal toe aan zijn erelijst waar de landstitel en de beker al op prijken. De Slowaak is daar blij mee, en was voorzichtig in zijn uitspraken over een eventuele transfer.

Hancko heeft begrip voor Feyenoord: 'Snap dat ze het maximale willen hebben'
© Pro Shots
PSV
PSV
ns
4 - 4
Feyenoord
Feyenoord

Eerst besprak de verdediger de spectaculaire wedstrijd bij ESPN. 'Ik ben heel blij, we hadden een zware week tegen Benfica en AS Monaco en speelden niet goed. We werken wel hard op de training. Natuurlijk heb ik nu ook gezegd dat het defensief beter moet, maar we hebben in de voorbije week al zoveel progressie geboekt in een systeem dat we nog niet gewend zijn. We werken eraan en ik weet dat het beter en beter zal worden', aldus een optimistische Hancko.

De linkspoot weet dat er werk aan de winkel is, en wijst ook op de kracht van opponent PSV. 'We moeten nog werken aan de verbinding tussen linies als we hoog druk zetten. We willen ver van ons doel verdedigen, en we moeten natuurlijk ook gewoon credits geven aan een zeer sterke tegenstander die in de sterkste opstelling aantrad. We moeten dit analyseren en we moeten ons verbeteren', aldus Hancko, voordat het gesprek op een eventuele transfer kwam.

Wat zegt Santiago Giménez over een mogelijke transfer?

Berichtgeving over een transfer naar Atlético Madrid houdt aan, maar Hancko wilde zijn huidige werkgever zeker niet publiekelijk afvallen. 'Ik kan alleen maar goed trainen en goed spelen. Daar richt ik me op. Het is niet helemaal waar dat Atlético mijn hoofd op hol brengt, ik heb hier een goed contract. Ik snap dat Feyenoord er het maximale uit wil halen, en verder kan ik er niks aan doen. Ik ga geen stennis schoppen. Ik hou van deze club.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.