Hannover 96 blijft overeind bij Werder Bremen

Werder Bremen heeft thuis geen zege weten te boeken op Hannover 96: 0-0. De ploeg van trainer Thomas Schaaf verzuimde daardoor de derde plaats vast te houden.

De bezoekers kregen de eerste goede kans op een treffer, maar Tim Wiese redde uitstekend op de inzet van Jiri Stajner. Kort daarna kreeg Claudio Pizarro aan de andere kant een prima mogelijkheid op de 1-0, maar de spits miste. In het restant van de eerste helft was Werder beter, maar scoorde de ploeg niet.

Na rust ging Werder door met aanvallen en Per Mertesacker kreeg een goede kans op aangeven van Mesut Özil. Ook Tim Borowski en opnieuw Pizarro kregen uitstekende mogelijkheden. Het bleef echter bij 0-0, een uitslag die door de bezoekers gezien moet worden als een overwinning.

Door de remise zakt Werder van de vijfde naar de derde plaats, met vijf punten achterstand op de koplopers Hamburger SV en Bayer Leverkusen. Hannover 96 staat elfde, de ploeg heeft uit vijf wedstrijden evenzoveel punten verzameld.