Hartman geeft tips aan Bueno: 'Wat Feyenoord en Rotterdam inhoudt'

Reacties

Feyenoord-huurling Hugo Bueno is naar eigen zeggen goed opgevangen in Rotterdam. De linksback heeft veel contact met Quilindschy Hartman, de verdediger wiens langdurige blessure de komst van Bueno in de kaart speelde.

Hartman geeft tips aan Bueno: 'Wat Feyenoord en Rotterdam inhoudt'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 1
FC Twente
FC Twente

Bueno begint zijn draai in Nederland steeds beter te vinden. Tegen FC Twente was de Spanjaard goed voor een assist, zijn tweede alweer in de Eredivisie. 'Ik probeer mijn bijdrage te leveren aan het team, daar werk ik hard voor. Ik voel me met elke wedstrijd beter worden', beloofde Bueno nog meer goeds op het persmoment na de wedstrijd tegen Twente.

De van Wolverhampton Wanderers gehuurde back miste enkele wedstrijden door een blessure, hij bracht in die periode tijd door met Hartman. 'Ik spreek veel met hem, tijdens mijn blessure revalideerden we samen. Hij probeert me veel te helpen en dat zou ik andersom ook doen. We hebben een goede relatie, hij probeert mij uit te leggen wat Feyenoord en Rotterdam inhoudt.'

Voor Bueno breekt de interlandperiode aan, normaal gesproken is dat een rustperiode voor de back. Hij is echter weer eens opgeroepen voor Jong Spanje, dat in oktober speelt tegen de leeftijdsgenoten uit Kazachstan en Malta.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.