Hartverwarmend en ontroerend: Liverpool bezorgt jonge fan dag van zijn leven

Reacties

Liverpool heeft een jonge fan met een zeldzame aandoening de dag van zijn leven bezorgd. De in Ierland woonachtige Dáire (12) werd door Jürgen Klopp uitgenodigd bij de club en ontmoette enkele van zijn idolen. Het resulteerde in hartverwarmende en ontroerende beelden.

Hartverwarmend en ontroerend: Liverpool bezorgt jonge fan dag van zijn leven
© Liverpool
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Dáire werd geboren met een zeldzaam syndroom, waardoor zijn armen slechts stompjes zijn en hij niet kan lopen. Hoewel hij al zijn hele leven in een rolstoel zit en bijvoorbeeld met zijn voeten moet gamen, lijdt zijn humeur er volgens zijn ouders niet onder. En hij haalt veel energie uit zijn grote liefde: Liverpool.

Hoeveel die club voor hem betekent, blijkt als zijn vader - zelf ook een supporter van The Reds - hem in september van dit jaar meeneemt naar een wedstrijd. Eenmaal op Anfield barst de jonge Dáire in tranen uit, helemaal als de aanwezige fans het beroemde clublied You'll Never Walk Alone inzetten.

Zijn vader filmt zijn emotionele zoon en plaatst de video op Twitter. Daar worden de beelden massaal gedeeld en komen uiteindelijk ook bij Klopp terecht, die Dáire in een videoboodschap uitnodigt om langs te komen op de club voor een ontmoeting met hemzelf en enkele spelers van Liverpool.

Dáire kan het nauwelijks geloven dat hij binnenkort oog in oog komt te zitten met Klopp en zijn grote idolen. Als het eenmaal zover is, levert dat hartverwarmende en ontroerende beelden op. Dáire ontmoet Luis Díaz, Darwin Núñez en Mo Salah. De jonge fan is dolblij. En Klopp geniet net zo.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.