Hato bij laatste 25 kanshebbers voor Golden Boy-award

Reacties

Jorrel Hato (18) behoort tot de laatste 25 kanshebbers voor de Golden Boy-award. De verdediger van Ajax staat daarmee in een heel fraai rijtje met onder anderen Lamine Yamal, Alejandro Garnacho, Kobbie Mainoo en Arda Güler.

Hato bij laatste 25 kanshebbers voor Golden Boy-award
© Pro Shots

De grootste kanshebbers om vorige winnaar Jude Bellingham op te volgen lijken namen als Yamal (Barcelona), João Neves (Benfica), Garnacho, Mainoo (beiden Manchester United) en Warren Zaïre-Emery (Paris Saint-Germain). Voormalig PSV'er Sávio staat eveneens op de lijst.

Landgenoten Ruben van Bommel en Ezechiel Banzuzi (OH Leuven) en Kristian Hlynsson, Carlos Forbs, Yankuba Minteh, Dean Huijsen en Oliver Braude (SC Heerenveen), die op de vorige lijst van honderd namen nog wel stonden, hebben de schifting niet overleefd. De eervolle prijs werd in het verleden gewonnen door onder anderen Matthijs de Ligt (2018) en Rafael van der Vaart (2003).

Enkel spelers die geboren zijn in 2004 of later komen in aanmerking voor de jaarlijkse prijs. De redactie van Tuttosport houdt rekening met recente ontwikkelingen, waardoor een goed presterend talent ook opeens op de lijst kan komen te staan.

Spelersprofiel

J. Hato


Geboortedatum:
7 maart 2006
Leeftijd:
18
Geboorteplaats:
Rotterdam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,82 m
Gewicht:
76 kg
Huidige club:
Ajax
Huidige club:
AFC Ajax Under 19
Nationaal team:
Nederland
Bekijk hier al onze video's
Meer J. Hato
Meer over J. Hato
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.