Hearts en Falkirk gelijk, Celtic herstelt zich

In Schotland gaan Heart of Midlothian en Falkirk na drie speeldagen aan de leiding. Beide ploegen speelden onderling 0-0. Celtic kwam naderbij.

Celtic-Saint Mirren 2-0Celtic herstelde zich van de nederlaag van een week eerder tegen Hearts. Saint Mirren dat na twee duels nog zonder puntverlies was, moest er met 2-0 aan geloven.

Stephen McManus zorgde uit een corner van Shunsuke Nakamura voor 1-0. De Bulgaar Stilian Petrov, die nog steeds wil vertrekken bij The Bhoys, schoot zijn huidige werkgever van afstand in veilige haven.

Heart of Midlothian-Falkirk 0-0Hearts leed het eerste puntverlies van het seizoen. Ondanks kansen voor Roman Bednar en Saulius Mikoliunas bleef de nummer twee van het afgelopen seizoen steken op 0-0.

Falkirk is een van de verrassingen van het nog prille seizoen. De club van reservedoelman Jeroen Lambers heeft na het gelijkspel bij Hearts zeven punten uit drie wedstrijden.

Motherwell-Aberdeen 0-2Aberdeen, met Karim Touzani in de basis, boekte de eerste seizoenszege. Darren Mackie profiteerde van twee fouten in de defensie van Motherwell. Aberdeen heeft na drie duels vijf punten.

Bekijk hier al onze video's