Hecking: '2-0 was voor ons enorm vervelend, ergerlijk zelfs'

Reacties

Volgens VfL Wolfsburg-trainer Dieter Hecking is er op de overwinning van PSV weinig af te dingen. De Eindhovenaren versloegen de Duitsers met 2-0 in Groep B van de Champions League.

Hecking: '2-0 was voor ons enorm vervelend, ergerlijk zelfs'

'Ik wil PSV feliciteren, ze hebben verdiend gewonnen', zei Hecking na afloop van het duel op de persconferentie. 'In het eerste halfuur hadden we controle, zonder echt gevaarlijk te worden. In de periode daarna leden we veel balverlies in de omschakeling en kwamen daardoor niet meer aan aanvallen toe.'

Jürgen Locadia bracht de thuisclub tien minuten na rust aan de leiding, waarna er in het laatste kwartier nog een fase aanbrak waarin PSV het moeilijk kreeg. 'We gingen wat meer naar voren spelen, maar met weinig kracht en doortastendheid. Op internationaal niveau wordt dat meteen afgestraft', wist Hecking, die Luuk de Jong vlak voor tijd het duel zag beslissen.

Door die late treffer is VfL Wolfsburg ook nog zijn voordeel kwijt in de onderlinge wedstrijden tegen de Eindhovenaren, doorslaggevend bij een gelijke stand in de poule. Het onderling resultaat is nu gelijk en PSV heeft een beter doelsaldo, over alle wedstrijden in de poule gezien. Hecking: 'Dat het uiteindelijk nog 2-0 werd, was voor ons enorm vervelend, ergerlijk zelfs.'

PSV heeft tijdens de laatste twee groepsduels de kans om te overwinteren in het Europese hoofdtoernooi in eigen hand. Op 25 november spelen de Eindhovenaren bij Manchester United de volgende wedstrijd, om op 8 december af te sluiten met een thuispartij tegen CSKA Moskou.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.