Heerenveen aast op Feyenoord-aanvaller Sebaoui

Reacties

SC Heerenveen hoopt voor komend seizoen over Ilias Sebaoui van Feyenoord te kunnen beschikken. De Friezen willen de aanvaller voor een jaar gaan huren, zo is na de eerste berichtgeving van de Leeuwarder Courant bevestigd aan VI.

Heerenveen aast op Feyenoord-aanvaller Sebaoui

De 22-jarige Sebaoui werd vorig seizoen door Feyenoord gestald bij FC Dordrecht en maakte in de Keuken Kampioen Divisie veel indruk. Zijn contract in Rotterdam werd verlengd, maar voor een doorbraak in De Kuip lijkt het nog te vroeg. Bij Heerenveen kan de Belgische dribbelaar vlieguren in de Eredivisie gaan maken.

Eerder probeerde Heerenveen nog Basar Önal naar het Abe Lenstra Stadion te halen. Hij werd echter weggekaapt door NEC. Nu zetten de Friezen dus in op de komst van Sebaoui, die zijn meeste wedstrijden als linksbuiten heeft gespeeld, maar ook op de andere posities voorin uit de voeten kan.

Met Danilo Al-Saed haalde Heerenveen deze zomer al een nieuwe linksbuiten in huis. Hij kan ook op rechts spelen. Met een vertrek van smaakmaker Osame Sahraoui - momenteel de onbetwiste eerste keus op de linksbuitenpositie - wordt nog altijd sterk rekening gehouden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.