Heerenveen druk bezig met komst van nieuwe rechtsbuiten

Reacties

SC Heerenveen wil na het vertrek van Osame Sahraoui naar Lille een nieuwe rechtsbuiten binnenhalen. Het ziet ernaar uit dat dit de Deen Jacob Trenskow wordt.

Heerenveen druk bezig met komst van nieuwe rechtsbuiten
© Pro Shots

Trenskow (23) speelt momenteel in Zweden, bij Kalmar FF. Voor die club was hij in het lopende seizoen (de Allsvenskan begon in maart) goed voor vier goals en zeven assists in vijftien competitiewedstrijden. Heerenveen probeert de vleugelaanvaller nu naar Nederland te halen en is in gesprek met Kalmar over de transfervoorwaarden. Die gesprekken gaan de goede kant op. 

Mocht de transfer doorgang vinden, dan wordt Trenskow de derde nieuwe vleugelaanvaller die Heerenveen deze zomer aantrekt. Eerder werden Danilo Al-Saed en Ilias Sebaoui al gehaald. Zij voelen zich het beste als linksbuiten en dus was Heerenveen na het vertrek van Sahraoui op zoek naar een nieuwe rechtsbuiten. Voor die positie is nu alleen Che Nunnely er: hij zit momenteel echter in de lappenmand met een enkelblessure.

Heerenveen hoopt de deal voor Trenskow mede daarom snel te kunnen afronden. De ploeg van Robin van Persie opent het nieuwe Eredivisie-seizoen aankomende zondag tegen Ajax; als het papierwerk op tijd in orde wordt gemaakt, zou Trenskow al mee kunnen reizen naar Amsterdam.

Draai warm voor de Eredivisie!

Perfect voorbereid zijn op het nieuwe seizoen in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie? Bestel dan hier ons extra dikke bewaarnummer, met alle transfers, selecties en verwachte opstellingen!
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.