Heerenveen-duo Van Beek en Van Amersfoort op weg naar de uitgang

Reacties

Sven van Beek en Pelle van Amersfoort staan voor een vertrek bij SC Heerenveen. Daarmee verliezen de Friezen in een keer twee belangrijke basisspelers.

Heerenveen-duo Van Beek en Van Amersfoort op weg naar de uitgang
© Pro Shots

Van Beek (29) was de aanvoerder van Heerenveen en Van Amersfoort (28) met tien competitiedoelpunten de clubtopscorer in het afgelopen seizoen. Nu zijn de twee echter hard op weg naar de uitgang. De kans is groot dat Van Beek en Van Amersfoort samen verdergaan bij Al-Shahania in Qatar, zoals de Leeuwarder Courant dinsdagavond als eerste naar buiten bracht.

Eerder leek Van Amersfoort nog op weg naar de Verenigde Arabische Emiraten, terwijl er voor Van Beek wat speelde in Japan. De twee lijken echter ploeggenoten van elkaar te blijven in Qatar. De transfer is nog niet rond; wel wijst alles erop dat er snel witte rook gaat komen.

Heerenveen ontvangt een bescheiden transfersom voor het duo. Van Beek en Van Amersfoort hadden allebei nog een eenjarig contract bij Heerenveen.

SC Heerenveen hield al rekening met een vertrek van Sven van Beek en Pelle van Amersfoort. Lees daar via VI PRO meer over: 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.