Heerenveen is trots op toptransfer voor Sahraoui

Reacties

Osame Sahraoui mag zich officieel speler van Lille noemen. De 23-jarige buitenspeler is door de Fransen voor een bedrag van naar verluidt tussen de zeven en acht miljoen euro overgenomen van SC Heerenveen.

Heerenveen is trots op toptransfer voor Sahraoui
© Pro Shots

De transfer komt niet uit de lucht vallen. Eerder op de donderdag kwam al naar buiten dat Sahraoui zich bij Lille had gemeld voor de medische keuring. Er is na anderhalf jaar een einde gekomen aan de periode van de jonge Noor in Friesland.

Algemeen directeur Ferry de Haan laat via de Heerenveen-site weten trots te zijn na het afronden van de transfer. 'Osame is met zijn continue dreiging, doelpunten en assists direct van waarde voor ons geweest. We raken dan ook een goede speler kwijt. Maar als club mogen we ook trots zijn dat we wederom een springplank zijn gebleken voor een talentvolle speler.'

Sahraoui speelde 52 wedstrijden voor Heerenveen en scoorde daarin negen keer. De club speelde eerder in deze transferperiode al in op zijn vertrek. Met Danilo Al-Saed en de van Feyenoord gehuurde Ilias Sebaoui werden twee linksbuitens toegevoegd aan de selectie van de nieuwe trainer Robin van Persie.

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.