Heerenveen meldt zich bij De Graafschap voor begeerde Önal

Reacties

SC Heerenveen hoopt zich te kunnen versterken met Basar Önal. De gesprekken met De Graafschap over een mogelijke transfer van de aanvaller lopen.

Heerenveen meldt zich bij De Graafschap voor begeerde Önal
© Pro Shots

Het nieuws van De Gelderlander, dat vrijdagmiddag naar buiten bracht dat De Graafschap een eerste bod uit Friesland heeft afgewezen, is bevestigd aan VI. Heerenveen gooit niet direct de handdoek in de ring en hoopt er alsnog met De Graafschap uit te kunnen komen. De onderhandelingen zijn opgestart.

De negentienjarige Önal speelde ondanks zijn jonge leeftijd al 83 wedstrijden in het eerste elftal van De Graafschap, de club waar hij ook werd opgeleid. In het afgelopen seizoen was hij in 32 competitiewedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie goed voor negen goals en zes assists.

Met zijn goede spel trok Önal de aandacht. In januari werd al bekend dat de Turkse topclubs Galatasaray en Besiktas serieuze interesse hadden in de dribbelaar en Heerenveen heeft ook nu weer te maken met de nodige concurrentie: uit binnen- én buitenland. Het contract van Önal op De Vijverberg loopt nog tot volgend jaar zomer door.

Spelersprofiel

B. Önal


Geboortedatum:
6 juli 2004
Leeftijd:
19
Geboorteplaats:
Doetinchem
Nationaliteit
Turkije
Lengte:
1,73 m
Huidige club:
De Graafschap
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.