Heerenveen wint de strijd om felbegeerde Feyenoorder Sebaoui

Reacties

Ilias Sebaoui gaat Eredivisie-vlieguren maken bij SC Heerenveen. De Friezen huren de felbegeerde linksbuiten voor één seizoen van Feyenoord.

Heerenveen wint de strijd om felbegeerde Feyenoorder Sebaoui
© Pro Shots

Eerder deze week kon VI al melden dat Heerenveen druk bezig was met de komst van de 22-jarige Sebaoui. Er was echter behoorlijk wat concurrentie voor de Marokkaanse Belg. Op het laatste moment meldde NAC Breda zich nog op het toneel, maar Heerenveen heeft de strijd om Sebaoui gewonnen. De club zal de aanvaller na het weekend keuren en daarna voor een jaar huren, zonder optie tot koop.  

Sebaoui werd vorig seizoen door Feyenoord gestald bij FC Dordrecht en maakte in de Keuken Kampioen Divisie veel indruk. Zijn contract in Rotterdam werd verlengd, maar voor een doorbraak in De Kuip was het nog te vroeg. Bij Heerenveen kan de linksbuiten nu naar dat grote doel gaan toewerken.

Al-Saed en Sahraoui
Met Danilo Al-Saed haalde Heerenveen deze zomer al een nieuwe linksbuiten in huis. Hij kan ook op rechts spelen. Met een vertrek van smaakmaker Osame Sahraoui - momenteel de onbetwiste eerste keus op de linksbuitenpositie - wordt nog altijd sterk rekening gehouden.

Lees daar via VI PRO meer over:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.