Heracles krijgt flinke domper te verwerken over Hornkamp

Reacties

Heracles Almelo kan voorlopig niet beschikken over Jizz Hornkamp (26). De spits liep vrijdag in een oefenduel een knieblessure op en is daardoor 'een aantal maanden' niet inzetbaar.

Heracles krijgt flinke domper te verwerken over Hornkamp
© Pro Shots
Preußen Münster
Preußen Münster
0 - 0
Heracles Almelo
Heracles Almelo

Vrijdag speelde Heracles een oefenduel met Preussen Münster. Daarin viel Hornkamp uit met een blessure en het blijkt om een serieuze kniekwetsuur te gaan. 'Ik heb gisteren een MRI-scan gehad in het ziekenhuis', laat Hornkamp weten via de clubwebsite. 'Gelukkig was het niet de ergste knieblessure die denkbaar is, maar helaas ben ik er wel een tijdje uit.'

'Uiteraard is dit een grote teleurstelling, maar ik ga volle bak werken aan mijn herstel, zodat ik hopelijk in het najaar weer van waarde kan zijn voor de ploeg.' Heracles maakt bekend dat hij enkele maanden uit de roulatie is.

Het is zeker niet voor het eerst dat Hornkamp er langere tijd uit ligt. Halverwege augustus 2023 liep hij een enkelblessure op, die hem honderdveertig dagen en zestien wedstrijden aan de kant hield. In dienst van FC Den Bosch lag hij er al eens eenzelfde periode uit met een heupblessure, waardoor hij twintig wedstrijden miste.

Nadat hij afgelopen seizoen vrijwel de hele eerste seizoenshelft miste voor Heracles, kende Hornkamp een sterk tweede halfjaar. Daarin was hij goed voor tien goals en twee assists in zeven optredens.

Spelersprofiel

J. Hornkamp


Geboortedatum:
7 maart 1998
Leeftijd:
26
Geboorteplaats:
De Rijp
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,82 m
Gewicht:
81 kg
Huidige club:
Heracles Almelo
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.