Heracles pikt versterking op bij Feyenoord

Reacties

Shiloh 't Zand is de volgende versterking van Heracles Almelo. De middenvelder zal voor één seizoen worden gehuurd van Feyenoord.

Heracles pikt versterking op bij Feyenoord
© Pro Shots

Het betreft een huurtransfer zonder optie tot koop, waardoor de 21-jarige 't Zand volgend seizoen weer terugkeert bij Feyenoord. In Rotterdam had hij geen uitzicht op speelminuten, daarom heeft Feyenoord besloten hem te verhuren aan Heracles.

'Bij de eerste keer dat ik op de club kwam kreeg ik meteen een goede indruk. Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer en hij gaf mij veel vertrouwen', vertelde 't Zand via de clubkanalen. 'Vorig seizoen werd ik verkozen tot het Beste Talent van de Keuken Kampioen Divisie en ik weet dat mensen daarom nu veel van mij verwachten, maar ik ben er klaar voor. Ik kijk ernaar uit om hier de wedstrijden te spelen en hopelijk te schitteren in de Eredivisie.'

Het is de tweede keer dat 't Zand verhuurd wordt door Feyenoord. Vorig seizoen speelde hij al op huurbasis bij FC Dordrecht. Daar was 't Zand goed voor elf doelpunten en vijf assists in 38 Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden. Bovendien werd hij verkozen tot Talent van het Jaar in de Keuken Kampioen Divisie. 't Zand ligt nog tot 2028 vast bij Feyenoord.

't Zand is de negende zomeraanwinst van Heracles. Luka Kulenovic, Jan Zamburek, Damon Mirani, Robin Mantel, Lorenzo Milani, Ivan Mesik, Mimeirhel Benita en Juho Talvitie gingen hem al voor.

Shiloh 't Zand droomt van Feyenoord: 'Vanaf mijn balkon kan ik De Kuip al zien'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.