Heracles schakelt na blessure Hornkamp en presenteert recordaankoop

Reacties

Heracles Almelo heeft een nieuwe spits. Luka Kulenovic komt over van het Tsjechische Slovan Liberec en heeft tot medio 2028 getekend in het Asito Stadion. Kulenovic is de duurste aankoop ooit bij Heracles, zo laat de club weten.

Heracles schakelt na blessure Hornkamp en presenteert recordaankoop
© Heracles Almelo

Dat melden de Heraclieden maandagmiddag via hun clubkanalen. Met Kulenovic heeft trainer Erwin van de Looi voorin weer een extra optie, nadat Jizz Hornkamp vorige week een blessure opliep die hem langere tijd aan de kant zal houden. Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is dan ook blij met zijn aanwinst.

'Luka is de fysiek sterke spits die we graag wilden hebben en we zijn blij dat we deze recordtransfer voor Heracles Almelo hebben kunnen afronden', spreekt Hoogma op de website van Heracles. Dat Kulenovic nog niet helemaal fit is, zal geen groot probleem vormen, vermoedt Hoogma. 'Luka werkt op dit moment nog een individueel programma af en hoewel hij de competitiestart waarschijnlijk niet gaat halen, zit hij dicht tegen volledige fitheid aan.'

Kulenovic speelde sinds 2023 bij Slovan Liberec en gaat in Almelo met nummer 19 spelen. Heracles begint de competitie op zondag 11 augustus bij Sparta Rotterdam, maar dat zal de ploeg vermoedelijk nog zonder de nieuwe man doen. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.