Heracles wil volgende nieuweling oppikken bij Excelsior

Reacties

Heracles Almelo hoopt zich spoedig te versterken met Lance Duijvestijn. De 25-jarige middenvelder moet overkomen van het gedegradeerde Excelsior. Heracles betaalt enkele tonnen voor Duijvestijn, die in de winter nog de overstap maakte van Almere City FC naar Kralingen.

Heracles wil volgende nieuweling oppikken bij Excelsior
© Pro Shots

Duijvestijn blijft na de degradatie met Excelsior dus toch in de Eredivisie actief. De voormalig jeugdspeler van ADO Den Haag en NEC brak bij Helmond Sport door en speelde later bij Almere, waar hij een belangrijke rol had in de historische promotie in 2023.

In de Eredivisie had trainer Alex Pastoor echter andere plannen en kwam Duijvestijn niet meer in het stuk voor. Het noodlijdende Excelsior pikte hem in de winter op. In zeventien wedstrijden was Duijvestijn direct betrokken bij elf doelpunten, maar genoeg om degradatie te voorkomen was dat niet.

Als alle formaliteiten worden afgerond en Heracles er ook uitkomt met Excelsior verkast Duijvestijn dus naar Almelo. Daar wordt hij de zevende nieuweling van deze zomer, na Jan Zamburek, Damon Mirani, Mimeirhel Benita, Robin Mantel, Lorenzo Milani en Ivan Mesik.

Bekijk hier al onze video's
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.