'Het was een van de slechtste prestaties die ik ooit heb gezien onder Ten Hag'

Reacties

Erik ten Hag moet vrezen voor zijn toekomst als manager van Manchester United. De oefenmeester staat na de nederlaag tegen Tottenham Hotspur vol onder druk. Vooral de wijze van spelen in de eerste helft baart de analytici veel zorgen.

'Het was een van de slechtste prestaties die ik ooit heb gezien onder Ten Hag'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
0 - 3
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

'Het was een van de slechtste prestaties die ik ooit heb gezien onder Ten Hag – en dat zegt wat. Het was écht slecht', was het harde oordeel van Sky Sports-analist Gary Neville. De voormalig verdediger vindt niet dat Manchester United mag wijzen naar de arbiter vanwege de rode kaart van Bruno Fernandes. 'Dat was niet het verhaal van de eerste helft; dat was de allerslechtste prestatie in tijden. Het was een verschrikkelijke prestatie wat geleverde inspanning en geleverd niveau betreft.'

'Manchester United heeft niet alles gegeven', vond collega-analyticus Ashley Young. 'Het was onsamenhangend, er stonden individuen op het veld, geen team. Alles was slecht, van begin tot eind. Spurs had zoveel kansen. De United-fans zullen teleurgesteld zijn en terecht.' Oud-spits Chris Sutton vreesde bij BBC Radio 5 het ergste voor Ten Hag. 'Dit is het soort prestatie waarvoor de manager ontslagen wordt.'

'Ik heb hier de afgelopen 35 jaar een aantal slechte prestaties gezien van Manchester United, maar dit is een van de ergste', schreef journalist Henry Winter op X. 'Er is een gebrek aan ruggengraat, organisatie, geloof, discipline, leiderschap, ideeën. Alleen Garnacho en Onana kunnen met opgeheven hoofd het veld verlaten, de rest van United was beschamend.' Collega Phil McNulty vond United 'ongedisciplineerd gepeupel' tegen Tottenham Hotspur.

Dé gids voor het seizoen 2024/25

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Premier League

Stand Premier League 2024/2025

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
10
Nottingham Forest
6
2
3
1
6-5
+1
9
11
Brentford
6
2
1
3
8-10
-2
7
12
Manchester United
6
2
1
3
5-8
-3
7
13
AFC Bournemouth
5
1
2
2
5-8
-3
5
14
West Ham United
6
1
2
3
6-10
-4
5
15
Ipswich Town
6
0
4
2
5-10
-5
4
* Actueel tot en met 29 sep. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer E. ten Hag
Meer over E. ten Hag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.