Hilarische 'Cruijff-penalty' is alweer vergeten: Icardi focust alleen op zijn goal

Reacties

Mauro Icardi kreeg dinsdagavond de lachers op zijn hand door voor open doel te missen na een zogenaamde Cruijff-penalty, maar de Argentijnse spits van Galatasaray lacht als laatste. Hij maakte immers alsnog de enige treffer van de wedstrijd tegen Istanbulspor en op social media gaat het bij Icardi alleen maar over dat doelpunt.

Hilarische 'Cruijff-penalty' is alweer vergeten: Icardi focust alleen op zijn goal
© Ziggo Sport
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Enkele minuten voor rust ging het volledig mis voor Icardi en Kerem Aktürkoglu. Laatstgenoemde had samen met de spits bekokstoofd om in de voetsporen van Johan Cruijff en Jesper Olsen te treden, maar dat plan ging de mist in.

Aktürkoglu legde de bal keurig breed, maar Icardi kreeg het vervolgens voor elkaar om de bal naast te schieten. Enkele minuten later scoorde de spits alsnog, op aangeven van Aktürkoglu. Op Instagram repte Icardi met geen woord over de pijnlijke misser en lag de focus volledig op zijn winnende doelpunt. 

Trainer Okan Buruk van Galatasaray was overigens genadig voor de missende spits. 'Ze hadden het er samen al heel lang over. Ik heb respect voor de verantwoordelijkheid die ze namen. Misschien was de strafschop ook wel gemist als de penalty in één keer genomen was. Ik sta achter mijn spelers, het maakt niet uit.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.