'Hoe hem dat kan zijn ontgaan is mij een raadsel'

Harry Redknapp is zwaar teleurgesteld in het optreden van Chris Foy tijdens het uitduel met Stoke City (2-1 verlies). De scheidsrechter speelde vooral in de tweede helft een dubieuze rol.

Een kwartier voor tijd haalde Ryan Shawcross met zijn arm de bal na een doelpoging van Younes Kaboul van de lijn. 'Hoe hem dat kan zijn ontgaan is mij een raadsel', reageerde Redknapp na de wedstrijd. In dezelfde aanval werd ook nog eens een treffer van Emmanuel Adebayor ten onrechte vanwege buitenspel afgekeurd. 'Hij stond zeker een halve meter onside', aldus Redknapp.

'We hadden veel meer verdiend dan een nederlaag. Op zijn minst een punt. We begonnen niet goed aan de wedstrijd, maar na rust speelden we goed en waren we dominant.' Foto: VI Images