Hogere odds voor Ajax, PSV, AZ en Feyenoord? Profiteer van speciale actie

ADVERTORIAL – Het gevecht voor overwintering in de Europese toernooien gaat deze midweek in volle vaart verder. Kan Ajax zich in Napels woensdagavond revancheren en hoe presteren PSV, AZ en Feyenoord donderdagavond? Unibet heeft een speciale actie voor de Europese duels in de komende drie dagen.

Hogere odds voor Ajax, PSV, AZ en Feyenoord? Profiteer van speciale actie
© Pro Shots

Het wordt weer vroeger op de avond donker nu het herfst is, maar met Europees topvoetbal op het programma zijn de avonden niet minder mooi. Van welke sterren verwacht jij het meest in de Champions League, Europa League en Conference League? Geniet met extra spanning van de wedstrijden door mee te spelen bij Unibet. Met een 25% Bet Builder Boost lonkt voor jou extra voordeel.

Meespelen gaat als volgt:

- Bouw een Bet Builder-weddenschap op bij een Europese wedstrijd.

- Selecteer de boost op het wedformulier, de boost is zichtbaar als Bet Builder-weddenschappen zijn geselecteerd.

- Plaats je weddenschap en win 25% meer bij een succesvolle weddenschap.

We geven een voorbeeld met een van de eerste Champions League-wedstrijden van deze midweek; FC Kopenhagen tegen Manchester City. De Engelse grootmacht presteert soeverein in de Champions League en is na drie speelrondes nog zonder puntenverlies. Vorige week werd in eigen huis nog met 5-0 gewonnen van FC Kopenhagen, mede dankzij twee goals van het fenomeen Erling Haaland. Voor een zege van City met minstens drie goals verschil in combinatie met een goal van Haaland staat normaal gesproken een quotering van 2.20. Met de 25% Profit Boost wordt die odd maar liefst 2.50.

Zie jij buitenkansjes in het aanbod voor dinsdagavond? Of maak je liever gebruik van de Bet Builder Boost bij de wedstrijden van de Nederlandse clubs? Bekijk het uitgebreide aanbod van Unibet en speel mee!

Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus. Nadat een eerste weddenschap van minstens 10 euro geplaatst is, komen Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's