Hongarije is gewaarschuwd: Oranje is aanvallend op dreef

ADVERTORIAL – Het Nations League-avontuur gaat voor het Nederlands elftal vrijdagavond verder met een uitwedstrijd tegen Hongarije, de derde tegenstander in de groepsfase. TOTO speelt met een speciale Lekker Man-weddenschap in op de recente prestaties van Oranje. Lukt het de ploeg van Ronald Koeman weer om minstens twee keer te scoren?

Hongarije is gewaarschuwd: Oranje is aanvallend op dreef
© Pro Shots
Hongarije
Hongarije
1 - 1
Nederland
Nederland

De Lekker Man-weddenschap is beschikbaar voor alle TOTO-spelers. Er wordt een verhoogde quotering van liefst 2.00 aangeboden voor Nederland maakt twee doelpunten of meer tegen Hongarije. Het gaat om een flinke verhoging, de reguliere notering was 1.63. De maximale inzet bij deze weddenschap is 20 euro.

Lekker Man Special

Wedstrijd: Hongarije - Nederland
Weddenschap: Nederland scoort twee keer of vaker
Quotering: 2.00

Oranje begon in september aan de nieuwe Nations League met een 5-2 overwinning op Bosnië-Herzegovina en speelde vervolgens met 2-2 gelijk tegen Duitsland. Niet alleen in die wedstrijden kwam het Nederlands elftal minstens twee keer tot scoren. Oranje lukte dat in vijf van de zes laatste interlands. Alleen tegen Engeland, in de halve finale van het EK, kwam de ploeg van Koeman niet tot twee goals.

De bondscoach heeft tegen de Hongaren weer wat te kiezen. Koeman bevestigde donderdagavond dat hij deze week met een volledig fitte selectie toe heeft kunnen werken naar de uitwedstrijd. Brian Brobbey en Joshua Zirkzee zijn de opties voor de spitspositie, Cody Gakpo en Donyell Malen zijn de buitenspelers in de selectie en de bij AFC Bournemouth als aanvallende middenvelder belangrijke Justin Kluivert zal hopen op een kans.

TOTO biedt bij de interland Hongarije - Nederland onder het kopje Boosts & Specials ook verschillende andere verhoogde quoteringen aan. Bekijk hieronder de drie Goalgetter Boosts voor de wedstrijd van vanavond.

Goalgetter Boosts

- Cody Gakpo, 1 of meer schoten op doel van buiten 16 meter: 3.20
- Tijjani Reijnders, 1 of meer schoten op doel: 1.90
- Xavi Simons scoort of geeft een assist: 2.30

Inzetten op een overwinning van het Nederlands elftal kan natuurlijk ook. Met een quotering van 1.75 voor een zege is Oranje duidelijk de favoriet. Hongarije heeft voor eigen publiek wat recht te zetten. De Hongaren verloren in de vorige interlandperiode met 5-0 bij Duitsland en speelden thuis met 0-0 gelijk tegen Bosnië-Herzegovina. Inzetten op een zege van Hongarije kan 5.25 keer de inleg opleveren.

Wil jij met extra spanning genieten van de komende wedstrijd van Oranje? Bekijk het uitgebreide aanbod van TOTO en speel mee!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's