Hongerige Poolse supporters komen met creatieve oplossing

Reacties

De Eredivisie ligt nog even stil, maar de Ekstraklasa is inmiddels al aan zijn tweede speelronde toe. Dat betekent weer massale reisbewegingen dwars door Polen, gepaard met de nodige halve liters Tyskie of Lech. En wat krijg je van reizen en bier? Juist: honger.

Hongerige Poolse supporters komen met creatieve oplossing
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Stadionvoedsel, zo weet iedereen die wel eens naar het voetbal gaat, is niet overal van de hoogste kwaliteit. Een paar supporters van Lech Poznan hadden kennelijk weinig vertrouwen in de catering bij hun gastheren: Widzew Lódz. Bovendien stonden ze nog buiten de poorten van het Stadion Widzewa, dus een hamburger leek nog wel even weg.

Leek, inderdaad: met een beetje creatief denken kan je nog een eind komen in de moderne wereld. Langs een imposant bataljon Poolse politiemensen komt er doodgemoedereerd een maaltijdbezorger aangelopen. De man toont een bonnetje en haalt vervolgens een zak eten en daarna nog een handvol pizza's uit zijn tas en overhandigt het lekkers aan de lachende fans aan de andere kant van het hek.

De pizzapunten zouden overigens de enige punten zijn die de fans uit Poznan die middag zouden zien: hun ploeg verloor met 2-1.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.