HSV breekt perfecte reeks Bayern München

In de Duitse competitie is geen enkele club ongenaakbaar. Hamburger SV bewees dat er wat te halen valt bij Bayern München, dat de eerste drie wedstrijden veel indruk maakte. De ploeg van Huub Stevens forceerde laat de verdiende gelijkmaker (1-1).

HSV breekt perfecte reeks Bayern München

Rafael van der Vaart was de enige Nederlander die ontbrak op het veld. De aanvoerder van HSV kampt met een spierblessure in zijn kuit en moest de topper laten schieten.

HSV was zeker net zo goed als Bayern maar leek toch tegen een nederlaag aan te lopen. Miroslav Klose, die tot dat moment geen moment aan het spel meedeed, zette Bayern twintig minuten voor tijd op voorsprong. Op aangeven van Christian Lell werkte hij de bal met zijn knie over de doellijn.

Aan de andere kant had HSV een invaller nodig om de gelijkmaker af te dwingen. Mohamed Zidan frommelde de bal na drie mislukte dribbels met zijn punt voorbij Oliver Kahn, waardoor de wedstrijd een uitslag kreeg waar beide partijen mee konden leven.

Ondanks de puntendeling blijft Bayern op de eerste plaats staan in de Bundesliga. De andere concurrenten leverden namelijk eveneens twee of meer punten in.

Bekijk hier al onze video's