Huntelaar stelt voorwaarden voor uitstellen van zijn pensioen

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar overweegt zijn pensioen nog met minimaal een jaartje uit te stellen. De 37-jarige spits wil bij Schalke 04 wel een selectie die kan meedoen om de prijzen in de Tweede Bundesliga.

Huntelaar stelt voorwaarden voor uitstellen van zijn pensioen
© Pro Shots

Huntelaar kon in de winterstop de lokroep uit Gelsenkirchen niet weerstaan. In plaats van bij Ajax zijn carrière af te sluiten koos hij ervoor Schalke 04 de helpende hand te bieden. Het mocht niet baten, want ook met de oud-international degradeerden Die Königsblauen uit de Bundesliga.

Mogelijk blijft de terugkeer bij zijn oude liefde Schalke niet beperkt tot een half jaar. De club heeft al laten weten graag door te willen gaan met de spits, die zelf alles op een rijtje moet zetten voor hij de knoop doorhakt.

'Er is nog niets beslist. Ik zet mezelf niet onder druk en gun mezelf de tijd die ik nodig heb', zegt Huntelaar in Ruhr Nachrichten. De spits zal daarbij ook in overweging nemen hoe de selectie er komend seizoen uitziet. 'Het zal een groep moeten zijn die Schalke weer een plek in de hogere regionen kan bezorgen, want dit seizoen was héél slecht.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.