Ierland en Cyprus hoeven Berbatov niet te vrezen

Dimitar Berbatov is twee weken uit de roulatie met een enkelblessure. De 28-jarige spits mist de interlands van Bulgarije tegen Ierland en Cyprus en het is nog maar de vraag of Manchester United een beroep op hem kan doen tijdens de topduels die de Engelse koploper te wachten staan.

Ierland en Cyprus hoeven Berbatov niet te vrezen

Berbatov is een van de sterspelers van de Bulgaarse nationale ploeg. De spits scoorde 41 keer in 69 interlands. Zijn afwezigheid tegen Ierland en Cyprus is dan ook een flinke tegenvaller voor bondscoach Stanimir Stoilov. De Bulgaren zijn de WK-kwalificatiereeks begonnen met drie gelijke spelen. Ierland en Italië gaan aan de leiding in Groep 8 met tien punten uit vier wedstrijden.

Ook voor Manchester United staan belangrijke duels op het programma. De koploper, die de laatste twee competitieduels verloor, hervat de competitie na de interlandweek op 5 april met een thuiswedstrijd tegen nummer vijf Aston Villa en treedt twee dagen later in de kwartfinale van de Champions League aan tegen FC Porto. Voor die duels is de inzetbaarheid van Berbatov nog onzeker.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen