Inter is door, Fener moet met PSV knokken

Internazionale is als enige in Groep G zeker van een langer avontuur in de Champions League. Fenerbahçe strijdt met PSV om het tweede ticket na de 3-0 nederlaag in Milaan.

Na een eerste helft waarin helemaal niets viel te beleven, sloeg Internazionale toe in het tweede bedrijf. Bij de eerste echt gevaarlijke aanval was het Julio Ricardo Cruz die scoorde. De Argentijn frommelde in de 55ste minuut de bal met hulp van verdediger Edu achter doelman Volkan Demirel na een lage voorzet van Maxwell.

Tien minuten later was het de beurt aan Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse uitblinker scoorde zeer beheerst nadat Cristian Chivu hem de bal in de voeten had gespeeld op vijf meter van het doel. En in blessuretijd was het invaller Luis Antonio Jiménez, die de eindstand op 3-0 bepaalde door koel te blijven alleen voor Demirel.

Fenerbahçe heeft acht punten uit vijf duels, PSV heeft er zeven. De Turken ontvangen over twee weken het al uitgeschakelde CSKA Moskou en zijn veilig bij een zege. PSV moet thuis winnen van Inter en hopen dat Fener punten verspeelt.