Inter rekent keihard af met remise-complex

Internazionale kan nog winnen. Na zeven gelijke spelen op rij in de Serie A rekenden de nerazzurri hard af met het remise-complex door Messina met 5-0 te verslaan.

Adriano had een zeer prettige avond in Giuseppe Meazza. De Braziliaan zorgde eigenhandig met een zuivere hattrick voor de 3-0 tussenstand bij rust. Zelf bracht hij zijn seizoenstotaal op dertien doelpunten.

In de tweede helft gebeurde er opnieuw veel. Francesco Toldo moest al snel met rood van het veld nadat hij Yanagisawa had gestuit. Dimitris Eleftheropoulos bewees Messina vervolgens een slechte dienst door in eigen doel te scoren.

Invaller-doelman Fabian Carini, in het veld gekomen voor Andy van der Meyde, onderscheidde zich nog door een strafschop te stoppen en Christian Vieri maakte in de slotfase de vijf vol voor Inter en maakte zijn derde van het seizoen.