Internazionale presenteert van Ajax overgekomen Klaassen als tovenaar

Reacties

Het is de transferzomer van de bijzondere aankondigingsvideo's en Internazionale doet daar vrolijk aan mee. Davy Klaassen mocht goochelen voor zijn presentatievideo.

Internazionale presenteert van Ajax overgekomen Klaassen als tovenaar
© Internazionale
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Op Deadline Day maakte Klaassen zijn transfer naar Inter, Ajax was vanwege de uitgebreide staat van dienst van Klaassen bereid om mee te werken aan een transfer. Inter hoefde daarom geen transfersom te betalen, maar er zijn door de clubs wel afspraken gemaakt over bonussen.

Een kleine week na het officieel worden van de transfer, schitterde Klaassen in een aankondigingsvideo van Inter. Na diverse goocheltrucs meldde de middenvelder dat hij niet kan wachten om het podium te betreden.

Toch zal Klaassen even moeten wachten, want Inter speelt volgende zaterdag pas zijn eerstvolgende wedstrijd. Dat is wel meteen een topper: tegen AC Milan.

Internazionale
Internazionale
5 - 1
AC Milan
AC Milan
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.