Is Bellingham het kalmeringsmiddel voor de lichte Engelse paniek?

ADVERTORIAL - Na het duel tussen Oranje en Polen is het tijd om een van de favorieten voor de toernooiwinst in actie te zien: Engeland. The Three Lions hebben een wat rommelige voorbereiding achter de rug, maar hopen dat Jude Bellingham het verschil gaat maken tegen Servië. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Is Bellingham het kalmeringsmiddel voor de lichte Engelse paniek?
© Pro Shots
Servië
Servië
0 - 1
Engeland
Engeland

De bookmakers schetsten de afgelopen weken dat Engeland de grote favoriet van het EK is. Dat zou wel eens wat druk met zich mee kunnen brengen voor de ploeg van bondscoach Gareth Southgate, en dat was te zien. Het oefenduel met Bosnië & Herzegovina werd nog met 3-0 gewonnen, maar in de uitzwaaiwedstrijd tegen IJsland ging het mis. Engeland verloor met 0-1 en dat heeft voor lichte paniek onder de Engelse fans gezorgd in aanloop naar het duel met Servië.

Kansenverhoudingen Servië - Engeland

- Engeland wint: 1.43
- Servië wint: 6.75
- Gelijkspel: 4.25

Tegen IJsland speelde Engeland met veel spelers die we de komende weken ook aan de start gaan zien, op Bellingham na. De aanvallende middenvelder van Real Madrid behoorde nog niet tot de wedstrijdselectie. Volgens Southgate is het nu ook weer niet zo dat de hele Engelse natie alles aan Bellingham op moet hangen. 'Hij kan de druk aan, maar niet alles moet van Jude afhangen. We hebben een hoop goede spelers, we moeten het toernooi met het collectief winnen.'

Wat als een paal boven water staat, is dat Bellingham zal starten tegen Servië. Welke rol de Engelse ster krijgt toebedeeld is nog een beetje de vraag, maar aannemelijk is dat hij vanuit de nummer tien- of acht-positie gaat starten. Een doelpunt van Bellingham kan je 3.60 keer je inzet opleveren bij TOTO.

Klik hier om een van de weddenschappen te spelen bij TOTO!

Odds doelpuntenmakers Servië - Engeland

- Harry Kane: 2.05
- Phil Foden: 3.25
- Bukayo Saka: 3.75

- Aleksandar Mitrovic: 5.00
- Dusan Vlahovic: 5.50
- Dusan Tadic: 8.50

Vroege Uitbetaling
Tijdens het EK hanteert TOTO bij elke wedstrijd de Vroege Uitbetaling, waarbij je je geen zorgen meer hoeft te maken wanneer het door jouw gekozen gewonnen team een voorsprong van twee doelpunten heeft behaald. Lees hier hoe deze actie precies in zijn werk gaat.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's