Italiaanse optie valt af voor Ajax-keeper Ramaj na transfernieuws

Reacties

Genoa informeerde bij Ajax naar keeper Diant Ramaj, maar de Italiaanse club is toch voor een andere nieuwe doelman gegaan. Pierluigi Gollini komt over van Atalanta.

Italiaanse optie valt af voor Ajax-keeper Ramaj na transfernieuws
© Pro Shots

VI meldde vorige week dat een reserverol dreigde voor Ramaj, enkele dagen later startte inderdaad de veertigjarige Remko Pasveer onder de lat in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Met de routinier op doel werd FK Vojvodina met 1-0 verslagen in de heenwedstrijd van de tweede voorronde van de Europa League.

Voor Ajax is een verkoop van Ramaj niet onbespreekbaar sinds de eerste doelman van vorig seizoen op de bank belandde. Daarop informeerde Genoa bij Ajax, maar tot een deal kwam het niet. Nu de ervaren Gollini, met een verleden bij Manchester United (jeugd), Aston Villa, Tottenham Hotspur en Fiorentina, zijn handtekening heeft gezet onder een contract in Genua, lijkt Ramaj de Serie A-club af te kunnen strepen als volgende bestemming.

Genoa eindigde vorig seizoen na een promotie knap in de middenmoot van de Serie A. Dat deed de club met Josep Martínez op doel, hij trok deze zomer echter naar landskampioen Internazionale.

Meer duiding bij de keeperskeuzes bij Ajax

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.