'Janssen keert terug naar Europa en tekent bij Antwerp FC'

Reacties

Trainer Mark van Bommel krijgt bij Antwerp FC de beschikking over Vincent Janssen. Volgens Belgische media zet de Oranje-international donderdag zijn krabbel onder een contract in het Bosuilstadion.

'Janssen keert terug naar Europa en tekent bij Antwerp FC'
© Pro Shots

Onder bondscoach Louis van Gaal is Janssen weer prominent in beeld bij Oranje. Omdat de 28-jarige aanvaller hoopt op een uitverkiezing voor het WK in Qatar, kiest hij ervoor dichter bij huis te gaan voetballen. Janssen verruilt zijn Mexicaanse avontuur per direct voor een verbintenis bij Antwerp, waar Van Bommel is ingestapt als hoofdtrainer en Marc Overmars op technisch gebied aan de touwtjes trekt.

Janssen lichtte na het Nations League-duel met Wales al een tipje van de sluier op door te stellen dat er op korte termijn duidelijkheid moest komen over zijn toekomst. 'Ik heb drie schitterende jaren gehad in Mexico. Echt genoten. We gaan zien wat er de komende dagen zal gebeuren. Ik hoop dat er snel duidelijkheid is.'

Zesde club
Antwerp wordt de zesde club van Janssen, die zijn carrière begon bij Almere City FC. Bij AZ kroonde hij zich tot topscorer van de Eredivisie, waarna een toptransfer naar Tottenham Hotspur volgde. In Noord-Londen kwam Janssen geen moment uit de verf en ook een tijdelijke transfer naar Fenerbahçe leverde niet het gewenste resultaat op. Medio 2019 tekende de Brabander een vijfjarig contract bij Monterrey.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.