Jordi Cruijff spreekt zich uit over situatie uitblinker Dembélé

Reacties

Ousmane Dembélé heeft zich met zijn spel weer populair gemaakt bij Barcelona. Volgens Jordi Cruijff is niet vreemd dat de Franse aanvaller zich van zijn goede kant laat zien.

Jordi Cruijff spreekt zich uit over situatie uitblinker Dembélé
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
4 - 0
Osasuna
Osasuna

Dembélé was een van de uitblinkers in het duel met Osasuna, dat zondag kansloos ten onder ging in Camp Nou. 'Nu fluit niemand hem meer uit', verwees MARCA na de eerdere situatie, waarin het de aanvaller niet in dank werd afgenomen zijn aflopende contract niet te willen verlengen.

Door de goede vorm van Dembélé zit Barcelona in een spagaat. Het liefst wil de Catalaanse club verder met de Franse aanvaller, maar eerder werden de onderhandelingen vanwege de (te) gortige eisen gestaakt. Nog steeds wordt gehoopt dat Dembélé van gedachten verandert en ingaat op de aanbieding van Barcelona. Maar dankzij de prestaties binnen de lijnen groeit de interesse in de aanvaller.

Volgens Cruijff is het logisch dat Dembélé zich laat zien zoals hij tegen Osasuna deed. 'Hij speelde een goede wedstrijd, zoals dat gebeurt bij veel spelers van wie het contract afloopt en die op zoek zijn naar een beter contract.'

Barcelona zit in de wachtkamer, weet Cruijff. 'De situatie met betrekking tot de verlenging van zijn contract is niet makkelijk', zegt de oud-international, die onderdeel is van het technisch kader van Barcelona. 'Het belangrijkste is dat hij het team blijft helpen de doelen te bereiken. De rest hebben we niet in de hand.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.