Juventus blijft ruim aan kop na krappe winst

Bij afwezigheid van Zlatan Ibrahimovic en David Trezeguet was het de vraag wie bij Juventus de doelpunten moest maken. Pavel Nedved nam de taak op zich en leidde de Oude Dame naar een 1-0 overwinning tegen Sampdoria.

Dat er twee aanvallers ontbraken was merkbaar bij de koploper in de Serie A. Sampdoria kreeg aanvankelijk de beste kans. Sergio Volpi trof het aluminium uit een vrije trap.

Nedved miste in de eerste helft een grote kans namens Juventus, maar liet zich in de tweede helft toch tot matchwinner kronen toen hij bij de tweede paal een vrije trap van Adrian Mutu binnen kopte.

Juventus behoudt een voorsprong van tien punten in de Serie A op naaste achtervolger AC Milan dat eerder met 3-0 won van Empoli.